Nieuwe Binnenweg restaurants en meer! (2024)

Heb je je rondje Bijenkorf en Media Markt achter de rug en wil je ergens lekker gaan lunchen of dineren? Ontdek de bijzondere Nieuwe Binnenweg restaurants die te voet of met de tram heel makkelijk te bereiken zijn. Je loopt de Oude Binnenweg uit en steekt bij het Eendrachtsplein over. Aan het begin van winkelstraat de Nieuwe Binnenweg check je nog even in bij Hotel Emma of tik je bij Birkenstock een paar nieuwe sandalen op de kop. Nu begint je maag aardig te rommelen. Tijd voor iets lekkers en wat voedzaams!

Nieuwe Binnenweg restaurants en meer! (1)

Bekijk onze Horeca!

Nieuwe Binnenweg restaurants in de Centrum zone

Belangrijk om te weten is dat de winkelstraat in twee zones opgesplitst is. De Centrum zone start direct na de Oude Binnenweg en loopt door tot aan de 's-Gravendijkwal.

Een van de Nieuwe Binnenweg restaurants die gespecialiseerd is in brood(maaltijden) is het Vlaamsch Broodhuys. Hier kun je terecht voor ontbijt en lunch, maar ook high teas of kant-en-klare broodjes voor op de hotelkamer behoren tot de mogelijkheden. Deze locatie is – net als Jordy’s Bakery - geliefd bij zowel locals als toeristen. En heb je wel zin in ontbijt, maar is het al later op de dag? Dan is Lilith een topidee. Zo lang de deuren geopend zijn, kun je hier van alle smakelijke ontbijtgerechten genieten.

Wil je alleen maar het beste van het beste als het op koffie aankomt? Met of zonder iets lekkers erbij? Ga dan naar 30ml Rotterdam Centrum of Café Restaurant Ari. Deze laatste heeft de Ketelbinkie Award gewonnen voor hun uitstekende kwaliteit koffie. Als theedrinker moet je natuurlijk bij The Tea Lab zijn. Bij The Tea Lab hebben ze trouwens ook gedacht aan mensen met allergieën. Ze serveren hier namelijk niet alleen thee, maar ook vegan en glutenarme lekkernijen. Daarnaast is Rotown X een geweldige plek voor veganisten die heerlijk uit of thuis willen eten.

Als liefhebber van de Aziatische keuken is Small Asia in het Centrum zone een aanwinst voor Rotterdam. Je kunt hier niet alleen lunchen of dineren, maar ook afhalen en laten bezorgen. Ze hebben er zelfs sushi. Het echte Italië vind je bij de Spaghetteria. En bij Royal Indian Tandoori serveren ze authentieke Indian Cuisine. Niet de grens over en toch smullen van Belgische bieren en maaltijden? Dat doe je bij Boudewijn. En de laatste, maar zeker niet minder lekkere keuken, is die van Wings & Flats. De tropische sferen tillen de gerechten naar een nog hoger niveau.

Restaurant Nieuwe Binnenweg in het Delfshaven zone

Het Delfshaven zone loopt vanaf de 's-Gravendijkwal tot aan het water bij de Lage Erfbrug. Net nadat je de eerste zone verlaten hebt, kom je tegen. Dit is de ideale plek om even tot rust te komen. Het fleurige interieur met veel planten zal je goed doen. En dan heb je nog niet eens iets van de kaart geproefd! Hier ziet alles op de kaart er lekker en uitnodigend uit. En het is ook nog eens glutenvrij en 100% plantaardig.

Een stukje verderop in de straat ligt La Zia Maria met de Italiaanse delicatessen van Stefano Campailla. Iedereen die dol is op huisgemaakte pastagerechten en de meest verse Italiaanse ingrediënten, kan bij La Zia Maria neerstrijken voor de lunch. Voor particulieren en bedrijven heeft Stefano zelfs een speciale cateringkaart samengesteld. Eens zien wie de antipasti, primi en secondi piatti en dolci uit deze keuken kan weerstaan!

Zo'n beetje halverwege Delfshaven vind je Café Bakeliet. Hier ga je naartoe voor de perfecte afsluiting van de dag. Je krijgt heerlijk comfort food voorgeschoteld en kunt er naar geweldige livemuziek van over de hele wereld luisteren. Als het buikje vol is en er nog energie over is, kan er misschien zelfs nog wel een dansje vanaf. Waar kan dit beter dan bij Bakeliet?

Nieuwe Binnenweg restaurants en meer! (2)

Bekijk onze Horeca!

Nieuwe Binnenweg restaurants – Is reserveren nodig?

Bij de meeste Nieuwe Binnenweg restaurants is een tafeltje boeken niet nodig. Er zijn natuurlijk uitzonderingen als populaire bands in restaurants Nieuwe Binnenweg optreden of een eettent echt altijd drukbezet is. Wil je na het doorlezen van bovenstaande lijst zeker weten dat je op een specifiek moment bij jouw favoriete restaurant in Rotterdam terecht kunt? Neem dan van te voren contact op om teleurstelling te voorkomen en zorg dat je tijdig een tafeltje hebt bemachtigd!

Andere food & drinks zaken aan de Nieuwe Binnenweg

Als de energie echt op is en de voetjes omhoog moeten, zijn er ook nog opties voor thuis of op de hotelkamer. Check de Koekfabriek, de Bonte Koe of Koekela voor iets zoets. En ga naar Odile Hemmen voor een goede wijn als je bij Small Asia of La Zia Maria iets besteld en afgehaald hebt. Voor zowel de Rotterdammer zelf als de bezoeker buiten de stad (of Nederland) hebben de Nieuwe Binnenweg restaurants en culinaire winkeltjes altijd wel iets te bieden!

Nieuwe Binnenweg restaurants en meer! (2024)
Top Articles
Kroger Cakes: A Complete Guide to Ordering Cakes From Kroger Bakery
Zillow Chelsea Nyc
Victor Spizzirri Linkedin
Erika Kullberg Wikipedia
Gabrielle Abbate Obituary
Bloxburg Image Ids
Crazybowie_15 tit*
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Tamilblasters 2023
Morgan Wallen Pnc Park Seating Chart
Thayer Rasmussen Cause Of Death
Driving Directions To Atlanta
Morocco Forum Tripadvisor
Craigslist Cars Nwi
Moparts Com Forum
Shannon Dacombe
Busted Barren County Ky
Where to Find Scavs in Customs in Escape from Tarkov
Axe Throwing Milford Nh
Energy Healing Conference Utah
Huntersville Town Billboards
Gentle Dental Northpointe
Understanding Genetics
Craigslist Pearl Ms
Masterkyngmash
Rochester Ny Missed Connections
Sam's Club Gas Price Hilliard
Synergy Grand Rapids Public Schools
Violent Night Showtimes Near Johnstown Movieplex
Miles City Montana Craigslist
1964 Impala For Sale Craigslist
Korg Forums :: View topic
Eegees Gift Card Balance
91 Octane Gas Prices Near Me
Uky Linkblue Login
Poe T4 Aisling
DIY Building Plans for a Picnic Table
Ofw Pinoy Channel Su
Kaiserhrconnect
Frommer's Belgium, Holland and Luxembourg (Frommer's Complete Guides) - PDF Free Download
KITCHENAID Tilt-Head Stand Mixer Set 4.8L (Blue) + Balmuda The Pot (White) 5KSM175PSEIC | 31.33% Off | Central Online
Spn-523318
Blackstone Launchpad Ucf
Mytime Maple Grove Hospital
Ursula Creed Datasheet
Rs3 Nature Spirit Quick Guide
Timothy Warren Cobb Obituary
Keci News
The Bold and the Beautiful
Kushfly Promo Code
Estes4Me Payroll
Craigs List Sarasota
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5745

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.